מדעי התזונה - דוח מסכם מעבדה 3# - תורת המזון - מזון ייעודי
מוסד לימוד | אוניברסיטת אריאל בשומרון |
סוג העבודה | דו"ח מעבדה |
מקצוע | מדעים |
מילות מפתח | הפקולטה למדעי הבריאות מדעי התזונה תורת המזון בנושא טיפולים תרמיים |
ציון | 93 |
שנת הגשה | 2017 |
מספר מילים | 625 |
תקציר העבודה
מטלות המעבדה
(1) היכרות עם מגוון מוצרי מזון ייעודי העונים לצרכיהם התזונתיים של אוכלוסיות מסוימות, בהתאם לדרישות.
(2) הכנת מתכונים המשלבים מוצרים שהוצגו בהרצאה.
מטרות המעבדה
המטרה העיקרית היא להעניק את חוויית הטעימה, לסטודנטיות שעתידות לעבוד מול מטופלים עם צרכים שונים, לשם מהימנות המלצותיהן עבורם. קיימת חשיבות רבה להכרת המוצרים שקיימים כיום בשוק, על מנת לדעת להמליץ בהתאם למגבלות ולדרישות.
• חברת אלפרו
הייתה הראשונה שייצרה מוצרים על בסיס סויה, כאש ….
• מוצרי אבוט משתייכים לתחום המזון הרפואי, בעלי חיי מדף של 12-15 חודשים.
לפי החברה, מזון רפואי מוגדר גם כמזון ייעודי, זוהי פורמולה המשמשת להעשרה כתוספת או להזנה בלעדית כאשר ….