מבוא לניהול התפעול

מוסד לימוד
מקצוע
מילות מפתח
שנת הגשה 2005
מספר מילים 2704
מספר מקורות 6

תקציר העבודה

תוכן עיניינים מבוא___________________________________________________3
רקע
כללי________________________________________________4
תמהיל מוצרים ושירותים, תמהיל לקוחות, תהליכים עיקריים______________5-6
מערכת איכות קיימת_________________________________________7
איכות__________________________________________________8-10 מודל היל________________________________________________11
שרשרת אספקה____________________________________________12-17
                   שרשרת אספקה___________________________________12-13
                   מדדי ביצוע של השרשרת_____________________________14
                   עקרונות שיפור ביצועים______________________________14-15
                   תפעול ה-SCM ניהול קיבולת__________________________15-17
פיתוח מוצרים חדשים_________________________________________18-19
סיכום____________________________________________________20 בבליוגרפיה________________________________________________21
מבוא
עבודתי עוסקת במסעדת שורי בורי שנמצאת בהרצליה פיתוח, בעבודה מסופר על המסעדה ועל אופי השירות שלה, בעבודתי הצגתי מספר דרכים לשיפור וליעול המסעדה במספר אופניים.
הצגתי את זמני הספקים שמגיעים את כמויות המלצרים עובדי מטבח ואת כמות הלקוחות שמגיעים המסעדה קיימת משנת 1991 בניהול משה לוי , ובשנת 2004 נפתחה מסעדה בשם שורו שהיא מבוססת על אותו העיקרון של סלטים חופשי ומנה עיקרית לעומת שורו שהיא עובדת על בשרים.
במסעדה עבדתי במשך שנה בערך מאמצע שנת
2 004 עד 2005.