עבודה במודול ניהול התפעול ציון A

מוסד לימוד
מקצוע
מילות מפתח , ,
שנת הגשה 2007
מספר מילים 5312
מספר מקורות 9

תקציר העבודה

עבודה בניהול התפעול:
מסעדת אוברג'ין-מלון דיויד אינטרקונטיננטל תוכן עניינים:

1 .מבוא                                                                                       
3
2 .מסעדת האוברג'ין                                                                    4
3 .מערכת האיכות הנהוגה במסעדה                                          5-6
4 .מערכת לבקרת האיכות                                                           7
5.מודל HILL לבניית אסטרטגיה תפעולית                            
8 -9
6 .שרשרת ההספקה                                                                  10-11  7.עקרונות בניהול רכש                                                              
1 2 
8 .ניהול איכות כולל TQM                                                        
1 3-14
9.ניהול קיבולת                                                                          
1 5
1 0.פיתוח מוצר חדש                                                               
1 6-17
1 1.סיכום                                                                                    18
1 2.ביבליוגרפיה                                                                           
1 9
1 3.נספחים                                                                                 
2 0 מבוא:
בעבודה זו אני הולך להציג בגאווה ובתור מלונאי ומנהל תפעול צעיר את מסעדת הגורמה של מלון דויד-אינטרקונטיננטל מסעדת האוברג'ין.
מסעדה אשר מעניקה ללקוחותיה חוויה קולינארית אולטימטיבית בתפריט צרפתי ים-תיכוני, מסעדה בעלת אווירה קסומה המשלבים טעמים וריחות שמעלים את החוויה לרמת שלמות.
בעבודה אני הולך לדבר כל בקרת האיכות הנהוגה במלון על כל מרכיביה,אני הולך להלביש את הארגון על מודל היל,אני הולך להביא בפניכם את שרשרת האספקה שהמסעדה קשורה בתוכה, ואת עקרונות ניהול הקיבולת,ניהול הרכש ואת גישת האיכות הכוללת שתופסת תאוצה משמעותית ומחלחלת לכל עובדי המלון בכלל ולעובדי המסעדה בפרט.
אנו בארגון שואפים לאיכות גבוהה של המוצר אותו אנו מספקים ומנסים להבין ולמלא את שביעות רצונו של הלקוח,ונקודה זו מנחה אותנו והבאתי אותה לידי ביטוי בעבודה זו.
אני הולך להציג מוצר חדש שנמצא בחיתוליו כרגע ועומד להיות מוצר חדש החל מהחודש הקרוב ועל כל תהליך פיתוחו.
מקווה שתהינו בקריאת העבודה.