design document המכיל הצעה לקורס לדוגמא- למנהלי ארוחות במסעדה. המסמך מכיל ניתוח בעיה ארגונית, תחקיר שטח, ניתוח קהל יעד ומיפוי תכני התפקיד.
מוסד לימוד | מכון טכנולוגי חולון |
מקצוע | חינוך |
מילות מפתח | ניתוח עיסוק, פיתוח הדרכה, קורס |
שנת הגשה | 2007 |
מספר מילים | 2367 |
תקציר העבודה
מסמך הדרכה לדוגמא- בקורס ניהול ארוחות במסעדה המסמך מכיל סיכום של עבודת ניתוח בעיה ארגונית לאחר מחקר שטח, ניתוח קהל היעד והצגת פתרון הדרכתי הנותן מענה לצורך הארגוני. במסמך תיאור הפתרון ההדרכתי והרציונל לפי התוכן הבא:
תוכן עניינים
תקציר מנהלים –.. 2
תוכן עניינים 3
יעדים — 5
רציונל הדרכתי <סדנת יום מרוכזת> –.. 5
1 . רקע – 5
2 . ניתוח הבעיה – 5
3 . מאפייני הפתרון . 6
תיאור ההתערבות ההדרכתית -. 7
1 . אוכלוסיית היעד- 7
2 . מטרות- 7
3 . שיטה- 8
4 . רצף יחידות ההדרכה ומתאר של הנושאים- 8
5. פעילויות למידה עוקבות- 9
6 . מעורבים- 9
7. חומרים נוספים- 10 תכנית הערכה –. 10
1 . הערכה מעצבת-. 10
2 . הערכה מסכמת, בדיקות אפקטיביות- 10 ניהול ותפעול –. 11
1 . תכנון העבודה ואבני דרך- 11
2 . משאבים ועלויות- 12
שיקולים נוספים -.. 12
נספחים – 13