עבודה בשירות כערך ללקוח - מסעדת הלופט

מקצוע
מילות מפתח , , , , ,
שנת הגשה 2008
מספר מילים 3961

תקציר העבודה

עבודה בשירות כערך ללקוח                                               מסעדת ה- Meat Loft Grill & Bar מסעדת ה-LOFT   מבוא
תיאור הארגון:
המקום שנבחר לביצוע העבודה הינו מסעדת ה-LOFT.
מסעדת ה- Meat Loft Grill & Bar הינה מסעדה המתמחה בבשר ויין המאפיינת מסעדות איכותיות בניו יורק, המעבירה חווית בילוי המאופיינת בארבעה מפלסים: האחד- מסעדה, השני- סלון מרווח, שלישי- בר משקאות עשיר במיוחד והרביעי- מרפסת הסגורה בחורף ופתוחה בקיץ. המסעדה ממוקמת באזור התעשייה הישן בראשון לציון, כסניף מקורי ויחיד.
המסעדה יכולה להכיל כ- 190 מקומות ישיבה (המרפסת כ- 50 מקומות והבר מכיל
1 6 מקומות ישיבה).
בבעלות המסעדה 3 שותפים: אודי עובדיה, אמנון ישר ואסנת סבח.
תפריט המסעדה מגוון למרות התמחותה בבשר ויין, וכולל: מנות ראשונות:
בשריות, חלביות וצמחוניות, עיקריות: מגוון רחב של נתחי בשר שונים המתיישנים במסעדה בשיטה מיוחדת, בורגרים, פירות ים, מנות ילדים, כריכים, סלטים, רביולי, נודלסים וקינוחים, בנוסף יש בתפריט פינת בריאות הכולל מספר מנות הכלולות כבר בתפריט עם ערך קלורי.
המסעדה פועלת בכל ימות השבוע מיום א' ועד ש' משעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות (עד 4 לפנות בוקר לכל היותר).
המסעדה מעסיקה כ- 70 עובדים: מנהל המסעדה, 4 אחראי משמרת, 34-35 מלצרים, כ- 7 ברמנים, כ-8 מארחות, 2 קופאיות, כ- 15 עובדי מטבח ביניהם השף, כ- 4 עובדי ניקיון ועובדת במקביל עם חברת אבטחה פרטית.
ניהול המלאי של המסעדה שמנוהל ע"י קניין מקצועי נערך בשיטת JIT – "מרגע לרגע" . המלאי מוזמן על פי הביקושים המידיים של המסעדה מכיוון שמדובר באוכל הביקוש אינו מדויק אך ניתן להערכה וכמובן גורמים חשובים נוספים: טריות ובלאי חומרי הגלם, המלאי מתקבל בבוקר יום המחרת בו התבצע ההזמנה.