עבודה מצטיינת - ניהול קשרי עבודה ברשת מסעדות ג'ויה, ארקפה

תקציר העבודה

2 7.1.2006
מודול קשרי עבודה (2047) רשת מסעדות  "ג'ויה"     מרצה:   מגישים: מחזור לימודים 02-05
תוכן העניינים:
תוכן העניינים:. 2
מבוא:. 3
פרק א'- מי הם בעלי העניין:. 4
פרק ב'- המצב בענף המיסעדנות לפני כניסת חוק הטיפים.. 7
ב 1.  – המצב ב"גויה" לפני כניסת חוק הטיפים.. 7
ב 2 .המצב השורר בשוק המסעדנות בארץ:. 8
השפעת מדיניות הטיפים בג'ויה על בעלי העניין 9
פרק ג' מהו חוק הטיפים המוצע והשתלשלות העניינים:. 10 פרק ד' . השפעת חוק הטיפים על בעלי עניין ב"ג'ויה. 11
סיכום.. 12
בביליוגרפיה:. 13
מבוא:
ניהול אסטרטגי נכון הוא ניהול המסוגל ליצור התאמה בין פעולותיהם של " בעלי עניין" שונים Stakeholders , לבין הסביבה בה פועל הארגון. (אהרוני. 1997 ).
המצגת תבחן את השפעת "חוק הטיפים" שהוגש ועבר בקריאה טרומית בחודש מאי 2005 על בעלי עניין שונים הקשורים ל- "ג'ויה מסעדנות בע"מ" שתקרא בקיצור "ג'ויה".
"גויה" היא רשת מסעדות המתמחה בבישול איטלקי איכותי  שמוחזקת בבעלות רשת בתי הקפה "ארקפה".
ראשית יש להעריך את הסביבה העסקית בה פועלת רשת המסעדות.
" סביבה היא סכום של כל הגורמים הנמצאים מחוץ לפירמה ומשפיעים על פעולתה". (אהרוני, 1982,עמ' 122) יש לבדוק בעזרת  מטריצת כוח עניין את היחסים בין בעלי העניין השונים ובין "ג'ויה".
המצגת תבחן את המצב שהיה בארגון לפני כניסת " חוק הטיפים" ואת השפעת החוק במידה והחוק אכן יתקבל, על בעלי העניין השונים: העובדים, הלקוחות ההנהלה ושלטונות המס.
העבודה בפונט 14